A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velük született, de tanulható, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia.
/Giorgio Armani

2011. február 1., kedd

Nem a ruha teszi az embert, vagy mégis??

Ruházatunk ugyanolyan kommunikációs eszköz, akárcsak gesztusaink. Megjelenésünk információt közöl rólunk. A mondás szerint "nem a ruha teszi az embert", mégis tagadhatatlanul fontos, milyen benyomást teszünk másokra.  A helyesen kiválasztott ruhák erősítik énképünket, és növelik önbizalmunkat. Jólöltözöttségünk jó hatással van ránk, és kellemes benyomást kelt másokban.

Az emberek bőrük árnyalata, szemszínük és hajszínük alapján négy alapvető színtípusba sorolhatók. A négy típus nevét az évszakokról kapta: tavasz, nyár, ősz és tél (ez még tovább oszlik tizenkét altípusra).
Attól függően, hogy valaki melyik típusba tartozik, van, akinek a meleg, sötét és tört színek állnak jól,van akinek a meleg, világos és élénk színek, van, akinek a hideg, sötét és élénk színek, van, akinek pedig a hideg, világos és tört színek.A megfelelő színek mellett természetesen fontos, hogy alkatodnak megfelelő szabású ruhákat viselj. Mindenkin vannak olyan részek, melyeket leplezni szeretne, és mindenkin vannak hangsúlyozni való részek is.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése