A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velük született, de tanulható, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia.
/Giorgio Armani

2011. február 1., kedd

Nem a ruha teszi az embert, vagy mégis??

Ruházatunk ugyanolyan kommunikációs eszköz, akárcsak gesztusaink. Megjelenésünk információt közöl rólunk. A mondás szerint "nem a ruha teszi az embert", mégis tagadhatatlanul fontos, milyen benyomást teszünk másokra.  A helyesen kiválasztott ruhák erősítik énképünket, és növelik önbizalmunkat. Jólöltözöttségünk jó hatással van ránk, és kellemes benyomást kelt másokban.

Az emberek bőrük árnyalata, szemszínük és hajszínük alapján négy alapvető színtípusba sorolhatók. A négy típus nevét az évszakokról kapta: tavasz, nyár, ősz és tél (ez még tovább oszlik tizenkét altípusra).
Attól függően, hogy valaki melyik típusba tartozik, van, akinek a meleg, sötét és tört színek állnak jól,van akinek a meleg, világos és élénk színek, van, akinek a hideg, sötét és élénk színek, van, akinek pedig a hideg, világos és tört színek.



A megfelelő színek mellett természetesen fontos, hogy alkatodnak megfelelő szabású ruhákat viselj. Mindenkin vannak olyan részek, melyeket leplezni szeretne, és mindenkin vannak hangsúlyozni való részek is.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése